Eden Denmark

Eden Alternative og Udeliv

 

To dages overbygningskursus på Eden Alternative 3-dages grundkursus med særligt fokus på udeliv for beboere på plejehjem.

Udbytte af kurset:
Kursisterne får en kort opfriskning af kulturtransformationsmetoden i Eden Alternative. De vil modtage relevante værktøjer til at prioritere og implementere udeliv for beboere på plejehjem. Kurset vil bidrage til kursisternes praksisfærdigheder og et faglige løft. Resultatet vil være en dybere mening og livsglæde i både beboernes dagligdag og eget arbejdsliv.

Overbygningskursus målgruppe: 
SOSU-hjælpere og assistenter, socialpædagoger, sygeplejersker, terapeuter, ledere på plejehjem, som alle har gennemgået Eden Alternative tredages kursus.

Kursets indhold:
Overbygningskurset fokuserer på de udfordringer, som mange plejehjemsbeboere står over for i forhold til at nyde udendørslivet, selv når vejret indbyder til det. På trods af økonomiske ressourcer afsat til udendørsarealer på mange plejehjem, er der en begrænset tradition inden for pleje- og omsorgskulturen for at udnytte de udendørs muligheder på plejehjemmet. Kurset baserer sig på velafprøvede praksisser, der hjælper medarbejdere med at tilpasse aktiviteter og gøremål til beboernes behov, herunder også til dem, der anvender kørestole eller andre hjælpemidler. Dette kræver en forståelse af den enkelte beboers livshistorie og behov samt fokus på medarbejdernes faglige og menneskelige kompetencer.

OBS: Det er muligt at søge Kommunale Kompetencemidler.

Se invitation til kurset her

Kontakt Eden Denmark for yderligere og praktiske informationer.
Obs, at der primært er sovepladser med delebad til denne ene overnatning.