April 2016: Vi er i Eden Denmark i gang med at afprøve, hvordan det påvirker livet i en plejebolig, når man får “sin egen hoveddør” med til sin lejlighed. Forstået på den måde, at et billede af ens tidligere hoveddør eller evt. et nyvalgt billede af en genkendelig dør, bliver påsat den dør, som fører ind til ens egen lejlighed.

Vi har i samarbejde med Billedbutikken i Roskilde opsat 2 døre i Lundehaven i Skovlunde og sætter yderligere 2 døre op i Ålholmhjemmet i Hillerød i de næste uger. Sammen med familier og medarbejdere følger vi erfaringerne med denne forandring, og vil i løbet kort tid kunne udbyde dem til salg.

Prisen vil komme til at afhænge af, hvor omfattende fotograferingen, efterbehandlingen og tilpasningen er.

dinegendoerDet materiale der bruges er ikke folie, men vævet materiale, som er godkendt af brandmyndighederne og som ikke laver giftige dampe i tilfældet af brand. Det ødelægger ikke døren ved afmontering med gamle limrester, selv efter 5 år. Desuden tåler produktet alle former for rengøringsmidler dagligt uden at falme eller smitte af.
Det ligger derfor også i den dyre ende i indkøb ift. almindelige fotostater. Vi forventer ikke, at nogen vil gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.
Så en kommende ca. pris bliver 3000 kr. pr. stk. og opefter.

Vi vender tilbage med egentlig prisliste og bestillingsseddel, så snart erfaringerne gør os klar til at levere dem.

Indtil da, se TV2 nyhedernes indslag om dørene i Lundehaven her