Eden Denmark

Netværksdage

Registrerede hjem

 

Netværksdag – registrerede Eden Alternative hjem

Èn gang årligt – sædvanligvis i marts – inviterer vi til en netværksdag for registrerede Eden Alternative hjem. Under en sådan dag er der mulighed for at udveksle danske erfaringer, drøfte det allerede tilgængelige materialer og blive præsenteret for evt. kommende registreringsmateriale og internationale nyheder og erfaringer.

Hvis i oplever et behov for at kunne sparre om specielle emner med andre registrerede Eden Alternative hjem, så send os en mail. På den måde får vi indhentet behovene for at få belyst specifikke emner og kan sammensætte dagens program målrettet deltagernes ønsker.

Dette års Netværksdag for registrerede hjem fandt sted torsdag d. 21. marts 2019 i Brogården.

Denne gang satte vi fokus på at få Familiesamarbejdet i centrum. Efter gode eksempler fra både Flemløse Plejehjem, refleksioner  fra Kildevang i Århus, samt beskrivelse af to fokusgruppeintervies de gennemførte i Ålholmhjemmet i Hillerød i 2016 forud for at arbejdet med deres nye strategi skulle igang,  indsamlede vi alle de aktuelle erfaringer, og fik mulighed for at vende eventuelle usikkerheder ift. de lovgivningsmæssige krav med jurist Anita Klindt som var oplægsholder om eftermiddagen.

Se programmet for 2019 her. 

Dato for næste netværksdag for registrerede hjem annonceres snarest.

 

Tilmeld jer her