Eden Denmark

Netværksdage

Registrerede hjem

Eden Denmarks netværksdage

Netværksdagen 2023 falder d. 26. oktober 2023 og afholdes som vanligt i Brogården i Strib ved Middelfart, og invitationen kommer senest i sensommeren.
Men reservér allerede nu datoen, så I er sikre på at kunne tilmelde jer, når tilmeldingen nederst på siden er opdateret med dette års arrangement.

Har I behov for at få belyst specielle emner, så send os endelig en mail.

______________________________________________________________________

Sidste års netværksdag fandt sted torsdag d. 27. oktober 2022.
Som vanligt på Brogården i Strib fra kl. 10.00 – 15.30.

Inviteret var Sofie Kempf fra Core Energy, som kom og gjorde os klogere på kropsligt lederskab. At agere og træffe beslutninger i en kompleks og travl dag, gøres bedst fra et stabilt og roligt indre fundament. Med et roligt indre fundament kan man se mere klart og være i interaktion med omgivelserne uden at miste fodfæstet.
Sofie Kempf underviste i, hvordan man skaber et fundament for kropsligt lederskab i relationsdannelsen med beboerne, og samtidig vil fortalte hun om, hvordan stress kan forebygges, hvordan vi går friskere fra arbejde og sover bedre om natten. Det blev en spændende dag som også indeholdt fysiske øvelser, hvor vi selv var i fokus som redskaber i relationsarbejdet.

Find invitation og program her.

_______________________________________________________________________

Generel information om Netværksdagen:
Dagens program bygges op med foredrag om aktuelt emne, præsentation af nyheder og erfaringer (danske og internationale), samt netværksarbejde.
Formålet med denne dag er at give både Eden-ledere og Eden-medarbejdere muligheder for at:

  1. Udveksle danske erfaringer
  2. Modtage inspiration
  3. Få supplerende viden

Hvis I oplever et behov for specielle emner, så send os venligst en mail. På den måde får vi tilpasset behovene for at få belyst specifikke emner og kan sammensætte netværksdagens program målrettet deltagernes ønsker. Dette for at kunne skærpe strategi og tilgang i hverdagen, så de ønskede visioner bliver nemmere at nå.