Lokalt tilpassede forløb 

Når ledelsen i en institution / et plejehjem har besluttet sig for at ville igang med en Eden Alternative kulturforandringsproces, er det muligt sammen med Eden Denmark at skræddersy et samlet forløb der både indeholder grunduddannelsen, leadership kursus samt opfølgnings- og implementeringsdage.

Erfaringer fra både Danmark og udlandet viser, at den dybere kulturforandring først slår rigtigt igennem når der over år er fokus på vedholdende at koble hverdag og praksis med filosofi og principper.
Medarbejderne får ved hjælp af principperne “en knage” at hænge alle de gode værdier på – og dermed en væsentlig større forståelse for, og motivation til, vedblivende at sikre at livet er værd at leve, selvom medlemmerne i fællesskabet over tid skiftes ud.

26 HoveddøreDu kan læse om erfaringerne med at opbygge et egentligt uddannelsesforløb i evalueringsrapporten fra det såkaldte “Tre-kommuners-projekt” – med titlen “26 hoveddøre”.

Download 26 hoveddøre (4.0 MB)

 

 

 

 

 

Fundraising 

Eden Denmark samarbejder med “Formidlingscentret” v/Ole Holst når der er behov for at afklare muligheden for at søge midler til et projektlignende forløb.

Hvordan kommer vi igang

Så ønsker du fra starten at målrette jeres indsats, så kontakt os og lad os sammen udarbejde et udkast til en lokal strategi.